algemeen

Speciaal Onderwijs voor Bijzondere Noden

Speciaal onderwijs Westland

Hieronder wordt enige informatie gegeven over het bijzonder onderwijs en de verschillende leerplannen van scholen voor speciaal onderwijs in de wereld.

Scholen voor speciale behoeften Workshop programma’s

o Californië, VS: Het Servant Children’s Institute, Inc. biedt een geïntegreerd schoolprogramma op drie niveaus dat gericht is op het onderwijs aan zwakke kinderen. Het schoolprogramma omvat de kleuterschool, de peuterschool en de eerste klas.

o UK: Paul Narbon, shire en Morecambe Way basisscholen voor kinderen met speciale behoeften en ontwikkeling. Paul biedt een willekeurige selectie van vrije basisscholen in het km-gebied die aanvragers aanvaarden op basis van het beginsel “wie het eerst komt, het eerst maalt”, te beginnen met die met een ID bijvoorbeeld.

o USA:Independent School District (urbed) van Santa Fe School for the Deaf and Named Charters:ivo Albuquerque International School, Santa Fe, USA, is een gecrediteerde school met internationale accreditatie, gelegen in een woonwijk…

o Duitsland: katholieke Ascher kleuterschool, München, Zorg

o Italië: Italo-Italiaanse stichting scholen Balsiliensee scholen CIE IER:http://www.cieie.it

o Kazachstan: Next Step International Schools, Dagestan

o Kyrgyzstan: Akhtykulga Andential Institutiesrazgovo Samara International Children’s School

o Rusland: Moskou Machine Complex melancholische School voor technische en herstellende kinderen, regio Moskou

o Slovenië: Alba Irija Maritima School – Salvale

o Macedonië: Macedonische Internationale School

o Mongolië: T Mongol International School

o Noorwegen: Dag-Norsk Eller Noorwegen, geen website in het Noors

o Spanje: C63Caixa de Excelsior: met de C63-software kunt u de beste school in Spanje kiezen, uit een breed scala van vakken

o Schotland: Aberfeld School

De andere producten in het pakket zijn C63 bedrijfssoftware voor gebruik bij het opstellen van schoolplannen en prospectussen en C63 kolomgebaseerde software voor gebruik bij het beheren en controleren van de resultaten aan de hand van gepubliceerde ranglijsten.

U kunt zowel de software gratis installeren als pakketten kopen met aanvullende modules voor uzelf of voor de scholen die u in overweging neemt, met inbegrip van geavanceerde technologieën en de beste beschikbare middelen, in verschillende prijsklassen.

Electrabel kan u gedurende een beperkte periode een unieke dienst aanbieden die u toelaat markttendensen, opportuniteiten, budgetten en voorzieningen in uw verzorgingsgebied te vergelijken.

U hebt hiertoe gratis online toegang en kunt de resultaten vergelijken met andere klanten, zowel persoonlijk als via uw computer.

U kunt online de nieuwste trends op het gebied van onderwijs en onderwijsmanagement, loopbanen en vaardigheden, en werkgelegenheid en alle andere informatie die relevant is voor uw regio bekijken, zodat u kunt profiteren van de beste faciliteiten en de meest actuele informatie, rechtstreeks van toonaangevende scholen.

Wat ook uw zwaartepunt in het onderwijs is, u kunt uw budget, uw leerplan en uw ontwikkelingsplan via de website beheren.

U kunt pakketten kopen met e-boeken en dvd’s over gezondheid en veiligheid, gepubliceerde richtlijnen en certificaten, human resources, leerplannen en ontwikkeling, financiën en boekhouding, hogescholen en landmeetkunde, en tal van andere onderwerpen en categorieën.

Sommige kunnen gratis worden verkregen, terwijl u zich moet abonneren om de andere te ontvangen — dat is in wezen de aard van de deal.

Ik heb hier 150.000 dollar in geïnvesteerd, en ben van plan om in de loop der jaren nog veel meer te investeren, met voortdurende bijscholing en ontwikkeling.

Onderwijsinstellingen met een hoog sociaal hervormingsgehalte richten zich meestal op het totaalpakket; zij combineren onderzoek en academische programma’s met praktische ervaring met het doel voor ogen – hoe mensen een verschil kunnen maken in de wereld.

 

lees meer

hulp begrijpend lezen