Bedrijfsdiensten

Schuld Advies

 

 

Achterstallige rekeningen zijn altijd vervelend. Het is van vitaal belang dat u het probleem zo snel mogelijk probeert aan te pakken. In de eerste plaats moet u proberen te budgetteren en meer geld opzij te zetten, zodat u meer geld hebt dan de maand. Als dat niet lukt, moet u misschien een derde partij inschakelen om te helpen. Schuldhulpverlening is altijd nuttig wanneer u met dit soort situaties te maken krijgt. U kunt uiteindelijk geld schuldig zijn, maar dankzij schuldadvies hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van alles wat u heeft.

U moet begrijpen dat schuldeisers zich ook in een zwakke positie bevinden. Zij verliezen elke dag geld. Het is belangrijk te begrijpen dat als u niet in staat bent uw krediet te handhaven en u niet langer uw minimumbetalingen kunt betalen, de meeste schuldeisers van de situatie gebruik zullen maken. Zij zullen een veel lager bedrag accepteren, zolang u maar laat zien dat u bereid bent te betalen. U kunt niet hetzelfde excuus gebruiken over het niet hebben van het geld om een bedrag terug te betalen wanneer sommige verschuldigd aan u.

Er zijn zo veel bedrijven die reclame maken voor hun diensten en beloven al uw schuldproblemen op te lossen. Het is moeilijk om de ware reputatie van dit bedrijf te controleren. Sommigen van hen kunnen de tafels op u draaien. Daarom is het belangrijk voor u om op de hoogte te zijn van een paar tekenen waar u op moet letten. Doe onderzoek naar de advertenties en zoek uit hoe het bedrijf is ontstaan. Controleer om te zien of er getuigenissen en vraag om een aantal juridische documentatie van eventuele schikkingen. Er moet de advocaat die de onderhandelingen behandeld. U kunt zelfs vragen hen om uit te leggen hoe ze onderhandelen. Het is absoluut noodzakelijk dat u de juiste vragen stelt. Het is de enige manier waarop je echte informatie kunt krijgen.

Veel voorkomende oplichterij: En uw schuld is als volgt: 650 dollar aan het eind van de maand, 90 dollar per maand als u het minimum betaalt. of 150 dollar aan het eind van de maand, afhankelijk van het bedrijf waar u bij bent. Probeer te onderhandelen voor meer tijd en het juiste tarief. Ze weten dat sommige mensen niet de tijd hebben om de onderhandelingen te doen.

Credit Counseling: U was niet verantwoordelijk voor deze schuld, als de betaling wordt uitgesteld en het bedrijf wint slechts $ 30.

Schuld Consolidatie Lening: als je nu verschuldigd meer dan een schuldeiser en al uw schulden zijn bij een bedrijf, alles wat je zal doen is om te consolideren en een gemakkelijk te betalen was er geen dergelijke kosten.

Als u problemen heeft met schulden, zoek dan zo snel mogelijk hulp. Het kan minstens twee of drie maanden duren voordat het probleem is opgelost, maar als u niet de extra tijd neemt, zult u meer kosten maken. Dit is alleen als je het probleem niet op eigen houtje hebt aangepakt. Zorg ervoor dat u voor de hulp gaat die voor u allemaal geschikt is.

Lees meer…

Financieel Adviseur Den Bosch

Budgetcoach Den Bosch