fashion

Hoe kies je de juiste dubbelganger

groen pak

Je kijkt naar de stof opties. Stof heeft de mogelijkheid om koel of warm te zijn. De meeste mannen willen hun pakken in zachtere, minder aardse kleuren. Aardse kleuren zijn onder andere katoen en linnen. Tweed is de meest populaire stof voor herenpakken. Je kunt ook kiezen voor wol en mohair. Je dappere toekomstige zelf zou waarschijnlijk van wol en mohair houden.

Je weegt de opties af. Dit zijn de topstoffen voor herenpakken. Uw opties hier zijn seersucker, glanzende wol, en linnen. Houd er rekening mee dat seersucker en glanzende wol de neiging hebben te kreuken en daarom niet ideaal zijn om een zeer strapless type overhemd te dragen of om uw achterwerk te bedekken. Linnen is over het algemeen beter voor vrijetijdskleding dan voor formele kleding. U moet er echter voor zorgen dat u het niet te vaak wast. Een van de soorten linnen is Egyptisch katoen. Egyptisch katoen heeft een soepele, aardse uitstraling. De meest natuurlijke kleuren zijn navy, kaki, en olijf. De beste kleur voor een lichtgekleurd pak is zwart of navy. Grovere stoffen in groen of rood zullen goed dragen in zowel zakelijke als casual kleding. Wat uw tweede kledingstuk betreft, kunt u een fijnere wol overwegen, zoals flanel.

U kiest de pasvorm van uw pak. Vindt u dat uw pak goed past of moet het op maat worden gemaakt? Kleine problemen zoals ongelijke zomen zijn erg warenhuisgevoelig, maar ze kunnen worden verholpen. Probeer uit de buurt te blijven van kledingstukken met zakken, knopen en ritsen die een eeuwigheid in beslag nemen. De beste manier om het uiterlijk van uw pak te verbeteren is door het te vormen. Redenen voor een slecht pak zijn onder andere; bobbels, slechte pasvorm, gerimpelde knooplijnen, en kapotte stoffen.

U ontdekt dat de gebieden die u als uw beste beschouwt baggy zijn, waarschijnlijk de heupen en de bovenbenen. Als u het wilt veranderen met effen onderkleding, kunt u het pak aanpassen aan een slanker, moderner silhouet. Als u wat volumineuzer wilt zijn, zijn baggy broeken en rokken uw beste keuze. Iets dat je rond de heupen en dijen omarmt, is dan je beste optie. Door de broek en de rok een langwerpiger profiel te geven, komt de nadruk te liggen op de taille, het centrale punt van een pak.

U kiest voor een jasje met v-hals. Dit zorgt voor een langgerekt, gestroomlijnd profiel dat de illusie van lengte zal wekken. Een top kan dit silhouet maken en tegelijkertijd de onder- en bovenhelft samenbrengen.

U ontdekt dat een pak met dubbele borstkraag flatteus is, omdat het een klassieker kan worden en bij bijna alles past. Je hebt de keuze om te gaan voor een twee- of drie-knoops uitvoering. Wanneer u kiest voor een double breasted jasje, kijkt u naar twee vierkante openingen die ook vierkant kunnen zijn met een puntige revers. Dit type jasje zou een automatische keuze zijn. Het zal u toelaten de taille te tonen en creëert een afslankend uitzicht.

Je ontdekt dat jasjes met één borst het mooist zijn vanwege de veelzijdigheid en de ruimte voor variatie. Een ontwerp met één knoop is natuurlijk de oude standaard, maar met een ontwerp met twee knopen kunt u de schouders laten zien en worden de schouders één met uw overhemd.

U ontdekt dat een blazer met drie of twee knopen altijd een goede keuze zal zijn. Met twee knopen of het aantal knopen van een model met twee knopen regelen, ligt ook binnen uw mogelijkheden.