algemeen

De kosten van een begrafenis

Dit alles zal ook onderworpen zijn aan juridische kosten en lasten. Misschien moet u zich ook zorgen maken over het bedrag van de belastingen die bij uw overlijden moeten worden betaald. De kosten voor begrafenis of crematie zullen nog verder oplopen, omdat bepaalde specifieke wetgeving (zoals Sectie 2 van de Wet op de Letselschade van 1987) hierop van invloed is (The Stepping Up Project, 2008). Daarnaast zult u concerten, beurzen en diverse andere promotie-evenementen moeten bijwonen om de gelegenheid te markeren. Pas als deze evenementen voorbij zijn en de uitvaart achter de rug is, worden al deze kosten door uw verzekering gedekt. De eenvoudigste kosten kunnen in overleg met de executeur-raadsman of uw notaris worden vastgesteld. Voor de meer uitgebreide regelingen zullen alle kosten boven 38.000 pond in rekening worden gebracht door uw verzekeringsmaatschappij. De kosten van een begrafenis kunnen sterk variƫren, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de vorm van de plechtigheid. In het algemeen zijn de kosten voor een crematie het laagst en die voor een begrafenisplechtigheid het duurst. In sommige gevallen wijkt de begrafenis af van de traditionele katholieke rite, wat ook variaties in de begrafeniskosten met zich meebrengt, afhankelijk van de procedures van de plaatselijke katholieke kerk. Erger nog, niemand lijkt echt te weten wat een begrafenis precies is. Door de geschiedenis heen symboliseert een begrafenis iets dat is heengegaan, en dat geldt ook voor een foto van uw dierbare. De keuze van wat er met de as gebeurt, hangt gedeeltelijk af van de wenselijkheid van het beeld zelf. De kosten van een begrafenis, hangen af van uw wensen.

Conclusie

Het is verreweg het beste om een begrafenis te houden voordat u overlijdt. Als je dicht bij de dood bent, is het noodzakelijk om een lijk naar een begrafenisonderneming te brengen en het te laten cremeren of begraven, in plaats van het lichaam in een ziekenhuis of mortuarium achter te laten waar het maandenlang als medisch afval zal blijven liggen. Als u nog ver van de dood verwijderd bent (zoals ouderen of mensen met een plotselinge bloederige ziekte) kan het uiterst nuttig zijn om het stoffelijk overschot te laten balsemen voor de crematie of begrafenis van het echtpaar. Een dergelijk balsemproces zou de kansen op een positieve identificatie aanzienlijk kunnen verbeteren. Heel eenvoudig, als de verkoop van het toestel met een voldoende hoge winst de CER overtreft.

U kunt overwegen uw huis te verkopen voordat u overlijdt. Wij raden u echter altijd aan om de aanbetaling te houden in plaats van te vertrouwen op het eigen vermogen van het huis om uw uitgaven te financieren (de kans dat u het huis ooit zult verkopen is zeer klein). Als alles moet worden gedekt door het eigen vermogen van het huis, kunt u altijd wensen dat de opbrengst van uw verkoop wordt geschonken aan een goed doel.

 

lees meer