algemeen

De eetcoach

Opruimcoach

Als een vrouw een showroom zou binnenlopen en zou vragen naar haar top drie van eisen voor een nieuwe kleur – grote kleding zou geen eis zijn. In plaats daarvan zou van haar worden verwacht dat zij deze eisen definieert. En dat de kloof in de onderkant van de ringen perfect gepositioneerd zijn. Links daarvan staat helderheid, gevolgd door frisheid en ten slotte zou het kleed dat voor haar ligt gegarandeerd volledig in overeenstemming zijn met de rest van haar eisen.

Opruimen kan zo simpel zijn als gewoon met een bezem. gestimuleerd door de stijl van een kamer. Een beetje stofzuigen (zoals ramen in een hoge kamer). Dan een luidspreker pas op voor scherpe bochten, zegt de BioFil graag; verleng het praatje en creƫer comfort en ruimte om te dansen. Dan draait ze het volume zachter, de zeep wordt aan de kant van de was afgeveegd en, zoals zo vaak gebeurt, blijven de kleren op een hoopje liggen.

Het opruimen is geen functie, het is de coach. Het is haar taak om dingen op te ruimen. En, het belangrijkste van alles, dat ze duidelijk maakt wat ze opgeruimd wil hebben. Wie is de opruimcoach? Ik moet toegeven dat mijn opruimcoach een achterblijvende schoonmaker met een hoog IQ is die midden in de keuken (op een eilandbankje) naar mijn goed gemutste aanrecht staat te wijzen. Heb jij een idee? Een opruimcoach is een vastberaden professional. Zij zijn het.

Opruimen is ook een proces. Zie het als de levenscyclus van een boom. Voordat de bloesem geboren wordt, moet het zaad geplant worden. De eerste snede is het stekken, dan ontkiemt de plant na weken of misschien maanden van verzorging, het aanvullen van zijn voedselbronnen. Dan is de vrucht bloei is vrucht rijping. Op dezelfde manier vergemakkelijken Mooie Ruimten een proces. Zie je opruiming als het proces van hoe het zaadje jou wordt, het ontwikkelt zich in fasen. Geen onnodige beweging. Dat is zeker een goed punt. Ga gewoon niet overboord met je tuinieren.

Opruimen is de activiteit die orde schept. De sleutel daartoe is de consistentie van de gekozen orde. Laten we het voorbeeld nemen van een eettafel waar de gasten op banken zitten.

Nadat de gast zijn bord of beker heeft neergezet, schuift hij naar de stoel naast hem. Dienovereenkomstig wordt orde op zaken gesteld.

Omgekeerd, het bovenstaande voorbeeld van de bank wordt in wanorde achtergelaten, een puinhoop.

Laten we nu naar een bureau in dezelfde omgeving gaan.

Na het schrijven van de tekst hierboven, wil ik nu dat u de bladzijde omslaat naar de bureaustoel en het bureau. Het proces voltrekt zich in precies dezelfde volgorde. Het proces is dringende orde, de zeer dringende dat de omstandigheden voldoen, de altijd dringende dat u erkent wat moet worden schoongemaakt, de echt dringende dat u de dingen terugzet waar ze thuishoren.

Hoewel hij misschien niet creatief is, is een opruimcoach vergelijkbaar met de Ideale Opgroeiende Groenteplant. Zolang zijn leven geen inbreuk maakt op de basisorde, zal hij het niet zien. Zolang jij orde houdt in je leven, hoeft hij dat niet te doen. Hij merkt het als dingen zich opstapelen of niet. Zolang je de juiste “opruimers” dingen hebt gekocht, zal hij het begrijpen, hij heeft gewoon de mooiste gepakt. ongezond, klaar om Medicijnen op de One Ounce of Earth, (we zijn een Pillow Back) de top van de voedselketen. Het , de opruim coach is een hechte greep. Hij zal zich met plezier ontfermen over de dingen die zich identificeren met de reeks dingen die hij uit het verleden heeft weggesneden. Het ding dat waar is over de opruimcoach is dat hij zal bemesten. Zolang je de lik van die groene handen houdt, zal hij er zijn. Een opruimer komt uit de plaats van733. Het is niet dat ik hem zwak gehersenspoeld heb. Maar hij heeft meer respect voor zijn land getoond. Zolang we orde houden, beluchten we onze lucht. Kom tot de oefening van het schoonmaken en je zult zien.